top of page
Skjermbilde 2021-05-11 kl. 12.05.28 (1).

Komplett testanlegg med 8 solceller
med mikroinvertere

TradeWinds Solar tilbyr komplett solcelleanlegg: 8 sorte monokrystallinske solceller på 310Wp hver, 2 høyeffektive mikroinvertere, kabler, koplinger, klemmer, braketter og monteringsutstyr. Passer også utmerket på garasjer og hytter.

Montering: En litt handy kjøper kan enkelt montere anlegget selv på en dag, også de moderne mikroinverterne som både er sikrere og mer effektive enn strenginvertere.

 

Solcellene: Helt sorte, stilige moduler. Sort ramme. Monokrystallinsk. Enkle å montere, 18 kg. 310Wp

 

Mikroinvertere: Disse monteres direkte til og under solcellene. Da leveres 230V direkte inn i sikringsskapet. Mikroinvertere er rimeligere å installere, kjøper kan gjøre dette selv, de er lettere og mer effektive og langt sikrere enn ordinære strenginvertere.

Logger: Inkludert i prisen er markedets mest avanserte datalogger og app som viser løpende endringer for hver individuelle solcelle. Dette gjør deg i stand til å sjekke effekten på mobil og PC.

 

Lønnsomhet/Rask nedbetaling: Montert på sørvendt tak i Sør-Norge*) vil anlegget på ca 2,42 kWp produsere ca 2700 kWt pr år i opp mot 25 – 30 år. Med forventet stigende strømpriser, er anlegget nedbetalt på under 8 – 10 år. *) Her tas det hensyn til breddegrad og takets vinkling mot sør.

 

Pris for selvmontør: Kr 26 600. MVA er inkludert og enovastøtten trukket fra. Vi kan evt montere for deg til grei pris. Det er også smart å høste erfaring med et mindre anlegg før man kjøper et større.

  • Anlegg montert og innmeldt til Enova etter 1. juli betyr kr 2500 i lavere støtte.

  • Kontakt oss for bestilling/mer info på tlf 9282 5134, evt epost: post@tradewind.no

bottom of page