IMG_1205.JPG

Selvmontering av solceller med microinverter

Er du handy eller liker å gjøre jobben selv? Da kan du spare mye penger på selvmontering av solceller på taket med microinverter.

IMG_1194.JPG

Microinverter gjør at du kan montere solcelleanlegg selv hvis du er praktisk anlagt.

Vi leverer komplett anlegg med alt av monteringsutstyr. Du får også med en detaljert monteringsguide for å sikre at anlegget blir montert i henhold til anvisning og garantier.

Microinverter til selvmontering

Når kunden monterer utstyret selv leverer vi alltid med microinvertere. Dette er små invertere som kobles i serie, i stedet for store strenginvertere som kun autoriserte elektrikere har lov å installere.

Microinvertere har enkle plugger som solcellepanelene kobles rett inn i. Det meste er såkalt "plug and play" og helt ufarlig.

Microinvertere monteres under panelene. På den måten stikker det ut en kabel til slutt som elektriker kobler i sikringsskapet.

IMG_1196_edited.jpg
IMG_1198.JPG

Microinverter og solcellepanel montert på skinner

Panelene og microinverter monteres på skinner med skruer og klemmer. Alt man trenger følger med i pakken.

Vi utfører en prosjektering for kunden i forkant slik at alle skinner er på riktig lengde, og det blir beregnet riktig antall microinvertere og festeutstyr.

Før installasjon må man ha godkjenning fra nettleverandør, og man må kontakte en elektriker som må takke ja til å koble kablene i sikringsskapet og sende inn en forhåndsmelding.

Det eneste man trenger er pågangsmot og riktig verktøy. Så er du godt i gang med å installere ditt eget solcelleanlegg med microinverter.

Så kan du lene deg tilbake og nyte hver solstråle. Enda mer enn du gjorde før.

Brigt Susort

Salg, Montering

tlf: 46 70 04 57

Kjellan Spinnangr

Salg, Daglig leder

tlf: 92825134