top of page

REFERANSER

Våre prosjekter 

Nylig innflyttet barnefamilie i tomannsbolig i Vågsbygd har investert i et solcelleanlegg. Nabohuset hadde allerede et anlegg på 12 moduler fra før. Denne eieren kjøpte også et solcelleanlegg til hytta si tidligere i sommer, og bidro kanskje til å inspirere sin nabo til å investere i det samme?

tradewind-barnefamile.jpg

Uansett. TradeWinds Solar fikk tilslaget i konkurranse med to andre tilbydere. Det sørvendte taket var bratt, og hadde et takvindu å ta hensyn til. Stillas og fallsikringsseler måtte til. Her kom det på plass 12 solide REC N-peak mono solceller på 320Wp hver, med forsterkede rammer slik at anlegget tåler stor vindlast. 7000 PA og kun 0,5% årlig degenerering. Her er det kvalitet.

tradewind-barnefamile-2.jpg

På taket mot vest fikk vi greit plass til 12 moduler til. Her ble det også REC, denne gangen 295Wp Twin peak solceller. Tilsammen 7,38 kWp. Vi forventer en årsproduksjon på over 7000 kWtimer. Vi monterte de mer effektive mikroinverterne med innebygget Wi-fi, ellers ville resultatet med de ordinære strenginverterne blitt knapt 6000 kWtimer.

IMG_1196_edited.jpg

Dagen etter kom elektriker. Så koples loggeren opp, kravet om Enovastøtten sendes, og familien vil forhåpentligvis ri inn i solnedgangen med betydelig lavere strømregninger de neste 30 årene.

Andre prosjekter

prosjekt-4.jpg
prosjekt-4.jpg
prosjekt-9.jpg
prosjekt-7.jpg
prosjekt-8.jpg
prosjekt-10.jpg
prosjekt-11.jpg
prosjekt-13.jpg
prosjekt-14.jpg
bottom of page